Technische specificaties van het Oplaaddock met speaker

Hieronder vind je de technische specificaties van het Oplaaddock met speaker. Als je een Pixel Tablet met dockstation of een afzonderlijk dockstation wilt kopen, ga je naar de Google Store.

Opmerking: Sommige functies zijn niet in alle landen of talen beschikbaar.

Categorie

Details
Afmetingen en gewicht1
  • 402 g
  • 6,7 breed x 3,7 hoog x 2,8 diep (inch)
  • 16,9 breed x 9,42 hoog x 7,03 diep (cm)
Kleuren
  • Porselein
  • Grijsgroen
Oplaaddock met speaker

Belangrijk: Als je de Pixel Tablet wilt docken of de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig. Je kunt de Pixel Tablet met of zonder dock kopen of afzonderlijk kopen.

• Magnetische docking-interface met pogo-pinaansluiting
  • Max. oplaadsnelheid van 15 W2
  • Full-range speaker van 4,35 cm
Garantie
  • 1 jaar (Verenigde Staten, Canada, Japan)
  • 2 jaar (Verenigd Koninkrijk, EU, Australië)

Opmerkingen

1De afmetingen en het gewicht variëren op basis van de configuratie en het productieproces.

2De oplaadsnelheid is afhankelijk van het gebruik, de omgeving en andere factoren.