Problemen met betalingen oplossen

Als je Google Workspace Individual-abonnee wilt blijven, mogen er geen openstaande betalingsproblemen zijn voor je account.
Probeer deze stappen als je een abonnement hebt gekocht en je betaling niet is gelukt.
  1. Ga op je computer naar Je account beheren.
  2. Ga naar Hoe je betaalt en klik op Betalingsprobleem bekijken of Betaalmethode wijzigen
  3. Kies de kaart die je wilt updaten.
  4. Klik op Beherenen dan Betaalmethode wijzigen.
  5. Klik na het updaten op Sturen.
Controleer of uw betaalmethode wordt ondersteund
Google Workspace Individual-abonnementen ondersteunen alleen creditcardbetalingen.
Contact opnemen met uw creditcardmaatschappij
Zijn je creditcardgegevens correct, maar kan je betaling niet worden verwerkt, neem dan contact op met je creditcardmaatschappij.
Zij kunnen je mogelijk vertellen waarom de betaling niet van je creditcard kan worden afgeschreven.