Je creditcard wijzigen

Nadat u zich heeft geabonneerd op Google Workspace Individual, kunt u de kaart wijzigen die u gebruikt voor uw abonnementsbetaling.

1. Ga op je computer naar Je account beheren.
  2. Ga naar 'Hoe je betaalt' en klik op Betaalmethode wijzigen
  3. Kies de kaart die je wilt updaten.
  4. Klik op Beherenen dan Betaalmethode wijzigen.
  5. Klik na het updaten op Sturen.

Belangrijk: U kunt alleen met een creditcard betalen voor Google Workspace Individual-abonnementen.

Problemen met creditcards oplossen

Ongeautoriseerde afschrijvingen
Bekijk informatie over hoe je ongeautoriseerde transacties kunt melden.
Je kunt niet inloggen bij je account Geweigerde, mislukte of onvolledige transactie
Als je problemen ondervindt bij betalingen voor Google Workspace Individual of als je een foutmelding krijgt, bekijk je hoe je betalingsproblemen oplost.