Google Ads Editor v1.4: ondersteuning voor aanbevelingen en lokale campagnes

21 juli 2020

Vandaag introduceren we Google Ads Editor v1.4. Deze release bevat ondersteuning voor aanbevelingen en lokale campagnes.

Aanbevelingen

Aanbevelingen bieden aangepaste suggesties om de prestaties van uw campagnes te verbeteren. U kunt nu aanbevelingen in meerdere accounts bekijken en toepassen in Google Ads Editor, zodat u deze suggesties gemakkelijker op grote schaal kunt implementeren.

Screenshot of recommendations in Google Ads Editor

Aanbevelingen in Editor worden gesorteerd op type, zodat u eenvoudig kunt zien waar en hoeveel aanbevelingen in uw account kunnen worden toegepast. Voordat u de aanbeveling voor responsieve zoekadvertenties toepast, kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel accounts en campagnes baat kunnen hebben bij de implementatie. Nadat u de aanbeveling voor responsieve zoekadvertenties heeft toegepast, kunt u deze samen met andere responsieve zoekadvertenties bekijken en wijzigingen aanbrengen in de nieuwe of bestaande advertenties.

Screenshot of recommendations in Google Ads Editor

ForwardPMX, een toonaangevend digitaal marketingbureau, vindt Aanbevelingen in Editor efficiënt en gebruiksvriendelijk. “Met deze nieuwe functie kunnen we onze meest essentiële aanbevelingen toepassen in meerdere accounts en tijd besparen als team", zegt Olivia Hessey, PPC Analyst bij ForwardPMX.

Als u uw aanbevelingen bekijkt, gebruik dan de optimalisatiescore om prioriteit te geven aan de aanbevelingen die u helpen om resultaten te boeken. Ga naar het Helpcentrum van Google Ads voor een volledige lijst van aanbevelingen die beschikbaar zijn in Editor. In de komende maanden worden nieuwe aanbevelingen toegevoegd aan Editor.

Lokale campagnes

Editor ondersteunt nu lokale campagnes. Met deze nieuwe functie kunt u gemakkelijk tekst zoeken en vervangen, items verplaatsen en wijzigingen in lokale campagnes bulksgewijs ongedaan maken of opnieuw doorvoeren.

Ga naar het Helpcentrum van Google Ads voor een volledige lijst van nieuwe functies in Google Ads Editor v1.4. Download de nieuwste versie door Google Ads Editor te openen of naar de Google Ads-homepage te gaan.

Gepost door Herlen Zoljargal, Product Manager, Google Ads