Google-verkosto

Mistä on kyse?

Asiakkaat tekevät monenlaisia asioita verkossa: he hakevat tietoja, tekevät ostoksia, lukevat uutisia ja selaavat kiinnostavia sivustoja. Siksi sinun tulee voida tavoittaa asiakkaasi riippumatta siitä, mitä he internetissä tekevät. Google-verkosto kattaa kaikki paikat, joissa mainoksesi voi näkyä, myös Google-sivustot, kumppaniemme verkkosivut sekä muut sijoittelut, kuten mobiilisovellukset. Verkosto toimii kuin suuri stadion täynnä yleisöä, jonka Google on houkutellut paikalle. Sinun pitää vain kertoa viestisi.

Google-verkoston sivustot on jaettu ryhmiin, joiden avulla voit paremmin hallita mainostesi näyttöpaikkaa:

Hakuverkosto: Display-verkosto:
  • Google Haku, Shopping-välilehti, Google Maps ja Google Ryhmät
  • Googlen kumppaneiden hakusivustot

Tietoja hakuverkostosta

Google-sivustot (kuten YouTube, Blogger ja Gmail) sekä tuhannet kumppanien verkkosivustot

Tietoja Display-verkostosta

Miksi tämä on tärkeää?

Google-verkoston avulla tavoitat asiakkaasi juuri silloin, kun he tekevät verkossa toimintoja, jotka liittyvät yrityksesi tarjontaan. He saattavat esimerkiksi hakea tuotettasi tai lukea toimialaasi koskevaa blogia. Koska mainoksiasi voidaan näyttää osuvissa paikoissa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada katselijoista uusia asiakkaita.

Kun tiedät enemmän verkostostamme ja osaat hallita verkoston asetuksia, tavoitat paremmin nämä potentiaaliset asiakkaat.

Miten sitä käytetään?

Sinun on valittava kullekin mainoskampanjallesi verkoston asetukset, joiden mukaan Google osaa sijoittaa mainoksesi. Voit valita Google Haun ja Google Shopping ‑välilehden, koko hakuverkoston (mukaan lukien Mapsin ja muut Googlen hakusivustot sekä Googlen hakukumppanisivustot), vain Display-verkoston tai kaikki verkostot.