Aktivoivien videokampanjoiden tulosten ennustaminen Tavoittavuuden suunnittelijassa

10.11.2022

Aktivoivien videokampanjoiden ennusteet ovat nyt käytettävissä Google Adsin Tavoittavuuden suunnittelijassa. Niiden avulla mainostajien on helpompi tehdä suunnitelmia liittyen mittareihin, joilla mitataan konversioita, katselukertoja, tavoittavuutta ja impressioita. Työkalu luo ennusteen siitä, millaisia tuloksia voit saada mediasuunnitelmallasi. Ennusteen pohjana ovat valitsemasi yleisö, budjetti ja muut asetukset, kuten maantieteellinen sijainti ja mainosmuodot. Ennusteet mallinnetaan mainosmarkkinoiden trendien ja samantyyppisten kampanjoiden aiempien tulosten avulla.

Nyt voit valita tavoitteeksi "Aktivointi – Online-konversiot", kun luot suunnitelmia Tavoittavuuden suunnittelijassa. Voit myös lisätä Aktivoivia videokampanjoita aiemmin luotuihin suunnitelmiin. Tavoittavuuden suunnittelijan käyttöönoton myötä voit nyt tehdä kampanjasuunnitelmia, jotka kattavat suppilon kaikki vaiheet aina asiakkaan tietoisuuden heräämisestä aktivoitumiseen asti. Lisäksi voit luoda suunnitelmia koko suppilon kattavalle YouTube-strategialle, jonka avulla saat mainoksistasi parhaan mahdollisen hyödyn. Nielsenin oman meta-analyysin perusteella asiakkaat, jotka käyttivät koko suppilon kattavaa YouTube-strategiaa, saivat 10 % korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin verrattuna asiakkaisiin, jotka keskittyivät mainonnassaan vain tietoisuuden lisäämiseen.1

Jos haluat lisätietoa Tavoittavuuden suunnittelijasta, siirry ohjekeskukseen ja pyydä tarvittaessa Google-tiimiltä työkalun pääsyoikeuksia.

Selçuk Arkun, Global Product Lead, Tavoittavuuden suunnittelija

1. Googlen tilaama Nielsenin meta-analyysi 21 yksittäisen pakattuja kulutushyödykkeitä tarjoavan brändin vuosittaisista MMM-tuloksista vuosina 2018–2020