Controlar millor Smart Bidding amb nous elements per valorar les visites a la botiga i les vendes a la botiga

30 d'agost de 2022

Les cerques del tipus "botiga oberta" han augmentat arreu del món més d'un 400% interanual1; per això, és fonamental que les empreses ofereixin una experiència fluida entre les compres físiques i les compres en línia durant el període de festes. Per a moltes empreses, no totes les conversions tenen el mateix valor. Les regles de valor de conversió us permeten ajustar el valor de les conversions en relació amb la vostra empresa per poder optimitzar segons aquests valors en temps real. Històricament, les regles de valor s'han aplicat a totes les accions de conversió de manera equitativa, incloses les visites a la botiga i les vendes a la botiga. Ara llancem la funcionalitat per aplicar regles a categories de conversió de visites a la botiga o vendes a la botiga concretes.

Per exemple, podeu definir valors predeterminats per a les visites a la botiga o les vendes a la botiga al nivell de campanya. Podeu definir el valor de visita a la botiga en 100 $ per a les campanyes que promocionen articles de preu elevat i 10 $ per a les que promocionen productes amb un preu més baix o amb un marge baix.

Screenshot of Value rules in the Google Ads UI
Un exemple de regla de valor de conversió és seleccionar un ajust de valor per a l'objectiu de conversió de visita a la botiga. Aquesta és la interfície d'usuari actual en data 24/08/22 i està subjecta a canvis.

O bé, si mesureu dinàmicament els valors de vendes a la botiga, pot ser que vulgueu adaptar aquests valors fora de línia per tenir en compte altres necessitats d'informes o d'optimització, com ara augmentar el pes de les conversions en línia per fer créixer el programa de comerç electrònic. Per exemple, per prioritzar les vendes de comerç electrònic, podeu reduir un 20% el valor de les vendes a la botiga en tot el compte. Ajustar el pes dels valors en línia respecte dels valors fora de línia pot resultar molt útil durant el període de festes, ja que els patrons de compra en línia i a la botiga fluctuen durant la cibersetmana i després de la data límit per a l'enviament.

També podeu definir regles per a les visites a la botiga o les vendes a la botiga segons les condicions següents: la ubicació geogràfica, els públics (inclosos els seleccionats per Google i els propis) o els dispositius. Per exemple, si creieu que les visites a la botiga del públic del vostre programa de fidelització són més valuoses, podeu crear una regla de valor de públic segons la qual si l'usuari forma part del públic del programa de fidelització, el valor de visita a la botiga es multiplica per 2.

El comerç al detall danès ILVA fa servir regles de valor de conversió per optimitzar els valors en temps real a fi d'assolir millor els seus objectius empresarials.

"Com que tenim moltes categories de producte amb diferències en la mitjana d'articles a la cistella, un valor fix de visita a la botiga en totes les campanyes no era el millor indicador del rendiment real. Hem hagut de compensar manualment el valor d'una visita a la botiga superior a la mitjana reduint el ROAS objectiu i viceversa. Ara podem utilitzar valors diferents a les campanyes, cosa que ens permet estalviar temps i ens proporciona dades de rendiment més precises".
— Claus Enggaard Pedersen, director de Rendiment Digital, ILVA

Per obtenir més informació, visiteu el Centre d'ajuda de Google Ads.

Publicat per Irem Erkaya, director de producte, Google Ads

1. Dades globals de Google en anglès; comparativa entre els intervals de dates del 22 de març al 20 de maig de 2022 i del 22 de març al 20 de maig de 2021.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now