Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Over het Early Access-programma

Dit artikel bevat informatie over het Early Access-programma (EAP) van Google Domains. Met het EAP kun je een domein kopen voordat dit openbaar beschikbaar is.

Prijzen

Tijdens het EAP betaal je eenmalig een bedrag voor vroege toegang bovenop de jaarlijkse prijs voor het domein. Meer informatie over prijzen en ondersteunde domeinextensies voor Google Domains.

Terugbetalingen

De eenmalige Early Access-kosten kunnen niet worden terugbetaald. De kosten voor de registratie van het domein kunnen echter binnen vijf dagen na aankoop worden terugbetaald, in overeenstemming met het ICANN-beleid voor een respijtperiode van vijf dagen. Meer informatie over het teruggavebeleid van Google Domains.