Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Weten wie je feitelijke registreerder is

De feitelijke registreerder is de registreerder die voor je domein in de WHOIS-gegevens is opgenomen en die bepaalt waar je domein geregistreerd staat. Google Domains is de directe registreerder voor veel domeinnaamextensies, ook wel topleveldomeinen (TLD's) genoemd. We werken samen met andere registreerders, zodat we hun TLD's kunnen doorverkopen en nog veel meer TLD's kunnen aanbieden. Dit heeft geen gevolgen voor de kosten en Google Domains blijft uw aanspreekpunt voor services, hulp en ondersteuning met betrekking tot registraties. Voor bepaalde domeinen kan het zijn dat een andere registreerder de feitelijke registreerder in je WHOIS-gegevens is.

Bekijk onze lijst met domeinextensies voor meer informatie over de registers.

In de meeste gevallen is Google Domains je eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen met je domeinregistratie. Houd er echter rekening mee dat uw feitelijke registreerder in zeldzame gevallen rechtstreeks contact met u kan opnemen (bijvoorbeeld vanwege ICANN-voorschriften).

Bij Google Domains staat de tevredenheid van de klant voorop. Daarom streven we ernaar om altijd dezelfde service te bieden, of we nu optreden als registreerder of als reseller.

Meer informatie over het contact met de registreerder van je domein vind je op de webpagina van ICANN over de rechten en verantwoordelijkheden van houders.