Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

De weergave van Cloud Domains in Google Domains beheren

Als je aan projecten in Google Cloud werkt, kun je gekoppelde Cloud Domains toevoegen aan de weergave Mijn domeinen in Google Domains.

Cloud Domains toevoegen

Je kunt een Google Cloud-project toevoegen aan Google Domains, inclusief domeinen die je eerder hebt verwijderd.

Tip: Als je een Cloud-project toevoegt, worden ook alle bijbehorende domeinen toegevoegd.

1. Open Google Domains op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je Google Domains beheert.
  3. Kopieer en plak https://domains.google.com/registrar/<domain_name> in een nieuw browservenster.
    • Vervang <domain_name> door je Cloud-domeinnaam.
  4. Klik op Cloud-project toevoegen.
    • Alle domeinen die aan dit Cloud-project zijn gekoppeld, zijn nu zichtbaar in Mijn domeinen.

Cloud-projectdomeinen verwijderen

Je kunt Google Cloud-projecten verwijderen zodat de domeinen niet worden geopend in Google Domains.

1. Open Google Domains op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je Google Domains beheert.
  3. Klik op Mijn domeinen.
  4. Selecteer het domein dat je wilt verwijderen.
  5. Klik op Cloud-project verwijderen.
  6. Klik op Ja, Cloud-project verwijderen nadat je het bevestigingsbericht hebt gekregen.
    • Alle domeinen die aan dit Cloud-project zijn gekoppeld, worden nu verwijderd uit Mijn domeinen.
Tip: De domeinen blijven in je Google Cloud-projectaccount staan.