Assistentiekaarten gebruiken

Deze functie is beschikbaar in Google Workspace.

U kunt assistentiekaarten gebruiken om tijdens uw werkdag aangepaste, tijdige informatie te krijgen, zodat u geordend en voorbereid bent. De kaarten die u ziet op de homepage van Google Cloud Search zijn gebaseerd op recente activiteit en toekomstige afspraken, zoals uw geplande vergaderingen in Google Agenda en het werk dat er in uw omgeving wordt uitgevoerd.

Uw assistentiekaarten bekijken

1. Log in bij Cloud Search via cloudsearch.google.com.

Als u niet kunt inloggen, maakt uw account geen gebruik van Cloud Search. Meer informatie.

2. Uw assistentiekaarten staan op de homepage. Scrol naar beneden om alle kaarten te zien.

Tip: Als u vanaf de pagina met zoekresultaten terug wilt gaan naar de homepage, klikt u bovenaan op Google Cloud Search.

Als u geen assistentiekaarten ziet, staan er voor vandaag geen vergaderingen voor u in Agenda en heeft u niet recent gewerkt in Google Drive.

Uw werkdag organiseren met assistentiekaarten

Kaarten worden gewijzigd, gebaseerd op recente activiteit en toekomstige afspraken, zodat u aangepaste informatie krijgt wanneer u dit nodig heeft. Bijvoorbeeld:

• U ziet een kaart voor uw huidige vergadering of uw volgende vergadering van vandaag.
  • Items op de kaart 'Doorgaan waar u bent gebleven' wijzigen in de loop van de dag terwijl u werkt aan documenten.
Doorgaan waar u bent gebleven

Bekijk documenten in Google Drive die u onlangs heeft bekeken of bewerkt, of waarop iemand anders heeft gereageerd. Meer informatie.

Voorbereiden op de vergaderingen van vandaag

U ziet een vergaderkaart, gebaseerd op de vergaderingen van vandaag in Agenda. De indeling van de kaart hangt af van wanneer u de kaart bekijkt, vergeleken met wanneer de vergaderingen starten. Meer informatie.