Suggesties speciaal voor u

Als u een zoekopdracht invoert in Google Cloud Search ziet u suggesties om de zoekopdracht automatisch aan te vullen. Deze aangepaste suggesties helpen u sneller precies te vinden wat u zoekt.

SuggestionsKies een suggestie om de resultaten voor die zoekopdracht te zien.

Aangepaste suggesties aan- of uitzetten:

1. Kies een optie:
  2. Selecteer bovenaan de pagina Meer and thenInstellingenand thenAccountactiviteit.
  3. Zet Web- en app-activiteit aan of uit om de instelling te wijzigen.
  4. Selecteer onderaan de pagina Inschakelen of Onderbreken om de instelling te wijzigen.

Zoeksuggesties

De suggesties die u ziet, zijn gebaseerd op gegevens uit uw de gegevensbronnen van uw organisatie en de zoekopdrachten die u in het verleden heeft uitgevoerd, indien de zoekactiviteit wordt opgeslagen.

Als u Cloud Search gebruikt en uw accountactiviteit heeft aangezet, slaat Google uw zoekopdrachten op. U kunt dit altijd onderbreken of uw gegevens verwijderen.

Suggesties voor mensen

In de suggesties kunnen ook de namen van mensen in uw organisatie worden weergegeven. Begin een naam te typen en u ziet aangepaste suggesties, gebaseerd op uw zoekactiviteiten, interne contacten uit e-mails en de algemene directory.

U ziet alleen resultaten uit uw organisatie

Als u resultaten van internet wilt zien, klikt u onderaan de lijst met suggesties op Zoeken op internet  of drukt u op Shift+Enter.