ChromeOS-apparaten instellen voor hybride werk

Bronnen voor IT-teams om een hybride werkmodel te ondersteunen dat werken op afstand en op kantoor combineert
Stap over op hybride werk met extern ChromeOS-apparaatbeheer. Start vandaag nog kosteloos uw Chrome Enterprise Upgrade-proefperiode

ChromeOS is een moderne, beveiligde oplossing waarmee je werknemers productiever kunnen werken, of ze nu op kantoor, thuis of allebei werken. Bovendien kan het IT-team gedistribueerde apparaten beheren vanaf een centrale locatie. Met de bronnen hieronder kun je aan de slag met een planning om terug naar kantoor te gaan en hybride werkende werknemers te ondersteunen.

Aan de slag

Meer informatie over wat ChromeOS kan bieden

Met de juiste eindpunten kunnen organisaties zorgen dat werknemers effectief en productief zijn, waar ze ook werken. ChromeOS biedt een platform dat zich volledig in de cloud bevindt, waarmee je het volgende kunt doen:

• ChromeOS-apparaten snel implementeren, zonder images te hoeven maken.
  • Apparaten centraal beheren met de Google Beheerdersconsole en Chrome Enterprise Upgrade.
  • Werknemers beschermen met ingebouwde en proactieve beveiligingsmaatregelen
  • Werknemers toegang geven tot cloud-apps of verouderde apps via een virtueledesktop-infrastructuur (VDI).
  • Gedeelde werkplekken en apparaten instellen met Chromeboxen en dockstations.

Voor meer informatie over de voordelen en functies van ChromeOS voor hybride medewerkers bekijk je de video Keep business running, even when working from home (Blijf productief werken, ook vanuit huis) of ga je naar Hybride werken en de terugkeer naar kantoor met ChromeOS.

Als je meer informatie wilt over de beveiligingsfuncties van ChromeOS en andere Google-producten die je kunt gebruiken, bekijk je onze webinar Securing remote workers with Google and Chrome Enterprise (Medewerkers op afstand beveiligen met Google en Chrome Enterprise).

Ontdek de verschillende ChromeOS-apparaten, zoals laptops en 2-in-1 laptops.

Neem contact op met een reseller of ons verkoopteam voor meer informatie.

Plannen om weer op kantoor te gaan werken met ChromeOS

Als beheerder kun je gedeelde apparaten en werkplekken instellen voor werknemers die weer op kantoor gaan werken.

ChromeOS-apparaten voor medewerkers op afstand

ChromeOS-apparaten implementeren en beheren

Beheer apparaten in je organisatie door de aanbevolen stappen en best practices te volgen. Met de bronnen hieronder zorg je dat de apparaten van werknemers zijn ingeschreven en voldoen aan het beleid dat je instelt. Nadat deze je stappen hebt uitgevoerd, kunnen je werknemers aan de slag en kun jij de apparaten op afstand beheren via de Beheerdersconsole.

• Bekijk instructievideo's over ChromeOS voor meer informatie.
  • Zorg dat ChromeOS-apparaten rechtstreeks worden geleverd bij je werknemers. Stel in dat ze automatisch worden ingeschreven voor apparaatbeheer via zero-touch enrollment.

Zorgen dat nieuwe werknemers aan de slag kunnen

Het is belangrijk een sterk introductieproces te hebben, zodat nieuwe werknemers zich op hun gemak voelen en snel productief worden. We kunnen je organisatie ondersteunen bij elke stap om ChromeOS-apparaten te implementeren voor werknemers.

Apps implementeren en openen

Als beheerder kun je apps beheren en werknemers toegang geven tot apps op hun apparaat. ChromeOS-apparaten hebben toegang tot apps via de Chrome-browser, Google Play en VDI-oplossingen.

Zorgen dat werknemers productief blijven

Bekijk meer oplossingen waarmee je kunt zorgen dat werknemers productief blijven, waar ze ook zijn.

• Beheer de Chrome-browser vanuit de Beheerdersconsole op al je Windows-, Apple Mac- en Linux-apparaten.
  • Zorg dat werknemers met elkaar in contact blijven en goed kunnen samenwerken met oplossingen voor videovergaderingen in ChromeOS. Ga naar Video conferencing with ChromeOS devices (Videovergaderingen met ChromeOS-apparaten) voor meer informatie.
  • Als je meer informatie wilt over werken op afstand met Google Workspace, inclusief informatie over het gebruik van videovergaderingen, groepschats en apps om samen te werken in documenten, bekijk je de on demand-content van Cloud OnAir Remote Working with Google Workspace of Working Remotely with Google Workspace (Op afstand werken met Google Workspace).
  • Zorg dat mensen ChromeOS kunnen gebruiken op Windows- en Mac-apparaten met ChromeOS Flex.
  • Ontdek hoe klanten, contractanten en andere gebruikers via externe toegang van Chrome Enterprise Premium beveiligd kunnen werken vanaf vrijwel elke locatie zonder een traditionele VPN te hoeven gebruiken. Ga naar Chrome Enterprise Premium voor meer informatie.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.