Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Maak kennis met het nieuwe Centrum voor advertentiebeoordeling

2 november 2023

We willen u graag laten kennismaken met het nieuwe Centrum voor advertentiebeoordeling voor AdSense, Ad Manager en AdMob. We hebben goed naar feedback van uitgevers en partners geluisterd en we hebben geïnvesteerd in verbetering van de functionaliteit voor iedereen.

Het Centrum voor advertentiebeoordeling in de AdSense-interface

Nieuwe functies

• Grotere ruimte voor advertentieweergave: We hebben de lay-out verbeterd waardoor het gebied voor advertentieweergave is gemaximaliseerd.
  • Nieuwe, gebruiksvriendelijke filters: We hebben nieuwe filters toegevoegd zodat u statussen zoals Toegestaan en Geblokkeerd sneller en makkelijker kunt selecteren.
  • Bulkacties zijn eenvoudiger: We hebben een opvallende knop Alles selecteren toegevoegd, waardoor u nu makkelijker acties kunt uitvoeren op advertentiepagina's.
  • Afbeeldingen zoeken is gebruiksvriendelijker: We hebben een prominentere knop Zoeken op afbeelding gemaakt en de zoekresultaten verbeterd. We tonen nu ook vereisten voor afbeeldingen zoeken in het dialoogvenster voor afbeeldingen selecteren.
  • Verbeterde detailweergave: We hebben de detailweergave geüpdatet door een uitvouwbaar gedeelte Advertentie-informatie met meer metadata en het nieuwe tabblad Gerelateerde advertenties toe te voegen. Hierdoor kunt u makkelijker gerelateerde advertenties vinden.

Ga naar het Overzicht van het Centrum voor advertentiebeoordeling voor meer informatie.

Tip: Als u terug moet gaan naar het oude Centrum voor advertentiebeoordeling, klikt u op Teruggaan in de banner boven het nieuwe Centrum voor advertentiebeoordeling.