Problemen oplossen met het uploaden van regeltoewijzingen

Als zich een probleem voordoet wanneer u een blad voor regeltoewijzing uploadt naar een project, ziet u een foutmelding. Selecteer de foutmelding en voer de stappen uit om het probleem op te lossen.

Algemene fout

Als u Google Spreadsheets gebruikt, deelt u de weergaverechten met het opgegeven e-mailadres, zodat Ads Creative Studio de varianten kan kopiëren. Het e-mailadres is uniek voor uw Ads Creative Studio-account, maar eindigt met @partnercontent.gserviceaccount.com.
Zorg ervoor dat de spreadsheet de kolomkoppen Variant-ID, Variantnaam en Regel-ID bevat.
Als u al deze problemen heeft gecontroleerd en nog steeds niet kunt uploaden, is er mogelijk een probleem met Ads Creative Studio. Wacht een paar minuten en probeer opnieuw te uploaden. Als het nog steeds niet werkt, neemt u contact op met support.

Onbekende regel-ID

Zorg dat de regel-ID's overeenkomen met de regel-ID's in het project waarnaar u uploadt.