Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Migreren naar de AdMob API

22 april 2021

Op 12 oktober 2021 worden de AdMob-statistieken in de AdSense API beĆ«indigd. Als u de AdSense API gebruikt voor toegang tot AdMob-gegevens, moet u zo snel mogelijk migreren naar de AdMob API om de continuĆÆteit te waarborgen.

Houd er rekening mee dat de huidige versie van de AdSense Management API (versie 1.4) vanaf 12 oktober 2021 geen AdMob-gegevens meer retourneert.

Voordelen van de AdMob API

Met de AdMob API kunt u programmatisch informatie over uw AdMob-account ophalen. Door de AdMob API heeft u de AdSense API niet meer nodig en heeft u betere mogelijkheden:

1. Inzicht in de bemiddelingsprestaties: de AdMob API heeft toegang tot gegevens over bemiddeling en Open bieden om een breder beeld van uw inkomsten te geven.
  2. Consistentie met AdMob-rapporten: de AdMob API gebruikt dezelfde statistieken en definities als de rapporten in uw AdMob-account.
  3. Voortdurende verbeteringen: AdMob ontwikkelt en voegt voortdurend functies toe aan deze API, zoals de mogelijkheid om de apps en advertentieblokken te vermelden.

Migreren naar de AdMob API

Als u de AdSense API gebruikt voor toegang tot AdMob-gegevens, kunt u stapsgewijze instructies vinden in de migratiehandleiding. U kunt ook de volgende bronnen gebruiken:

Als u hulp nodig heeft met de implementatie of het gebruik van de API, kunt u contact opnemen via het ontwikkelaarsforum voor de AdMob API. Voor API-suggesties of -verbeteringen kunt u via dit formulier feedback geven aan het AdMob API-team.