Ampliació d'informes de trucades i d'SMS a més llocs

27 de novembre de 2018

A partir d'aquesta setmana, les trucades de les extensions d'ubicació es poden comptabilitzar com a conversions un cop hàgiu activat els informes de trucades al nivell del compte. La durada predeterminada perquè una trucada es compti com a conversió és de 60 segons i podeu canviar aquest valor en qualsevol moment en funció dels vostres objectius empresarials. La mesura de les trucades que tenen una determinada durada pot ser un indicador útil de quines campanyes, quins anuncis i quines paraules clau generen les interaccions de més qualitat amb els clients.

També afegirem informes de trucades i d'SMS a la pestanya d'extensions principals de Google Ads perquè pugueu veure com les extensions individuals poden generar resultats derivats de les trucades telefòniques i els SMS. Reviseu les mètriques noves, com ara el percentatge de trucades i el percentatge de xats per optimitzar el rendiment. Obteniu més informació sobre els informes de les extensions de trucada i d'ubicació.

Per obtenir més consells i veure les pràctiques recomanades per generar trucades amb Google Ads, llegiu la nostra guia actualitzada.

Informes de trucades i d'SMS

Publicat per Michael Russo, director de producte, Google Ads

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now